Midt-Norge

Knarren Brygge

Adresse: 7242 Knarrlagsund
Beliggenhet:
Vis kart

Hotell & Rom | Knarren Brygge i Knarrlagsund i Hitra Kommune er et godt utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser på trøndelagskysten. Hos oss kan du leie rom eller rorbu med selvhushold, året rundt.

På idylliske Knarren Brygge i Knarrlagsund i Hitra Kommune kan du leie rom eller rorbu med selvhushold året rundt.

I Kvitbrygga har vi 8 rom med til sammen 23 sengeplasser, 2 fullt utstyrte kjøkken, 4 bad, vaskemaskin, stort konferanserom med AV-utstyr, tv og trådløst internett. Her har vi også handicapheis mellom etasjene og handicaptoalett. Hele eller deler av brygga kan leies på forespørsel. Rorbu A er nyoppusset og har 4 soverom med totalt 7 sengeplasser. Rorbu B har 3 soverom med totalt 5 sengeplasser. Begge rorbuene har fullt utstyrt kjøkken, vaskemaskin, tv og trådløst internett. Sengetøy, håndklær og utvask er inkludert i alle våre overnattinger. Leie av én 19 fots aluminiumsbåt er inkludert i leien ved leie av rorbu.

Knarren Kro er en restaurant og pub som er åpen i ferier og i hele sommerhalvåret. Her serveres god mat og det er flere arrangementer med kjente artister i løpet av året. Våre lokaler er godt egnet for bedriftssamlinger, jubileer, bursdagsfeiring, barnedåp m.m.

Vi har også stor marina, gjestehavn, båtutleie, butikk og drivstoffanlegg i umiddelbar nærhet. Knarren brygge er et godt utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser på trøndelagskysten.


Bestillingsassistanse


Bestillingsassistanse

Build: 29.04.2024 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-5195.cbischannel-241.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails