Midt-Norge

HAUGANFJÆRA CAMPING

Adresse: Neset, 7633 Frosta
Beliggenhet:

Hytte & Camping | Kun en times kjøring fra Trondheim finner du Hauganfjæra Camping. Campingplassen er idyllisk plassert ytterst på Frosta-halvøya. Frosta er en utpreget jordbruksbygd, og omtales av mange som "Trondheims kjøkkenhage".

Frosta innehar også en svært viktig rolle i Trøndelags historie. Det var her Norges eldste lagting - Frostatinget hadde sitt sete. I umiddelbar nærhet til campingplassen finner du middelalderkirken Logtun samt den lille øya Tautra med rester av Tautra Kloster.

Frosta byr også på flotte muligheter både for den tur-interesserte og den fiskeinteresserte.
Det er mange aktivitetsmuligheter både for store og små ved Hauganfjæra Camping og i området rundt campingplassen.

Vi har 5 nye apartementsleiligheter som vi leier ut. 3 små med 4 sengeplasser og 2 store med 6 sengeplasser. Alle leilighetene har alt det utstyret du trenger for å ha en komfortabel ferie.

Leilighetene har også mulighet for bredbånd og parabol. Skulle dere ønske sengeklær kommer dette i tillegg til døgnleien. Dyner og puter er det der. Alle leilighetene har balkong med fin utsikt til Trondheim.

For barna kan vi friste med en 4H gård i nærheten. Vi har også masse andre akrtiviterer for barna, med hoppepute (sommerhalvåret), lekeområder og ikke minst en liten saue-familie som besøker oss hver sommer.

Velkommen til oss!


Bestillingsassistanse


Bestillingsassistanse

Build: 29.04.2024 15:22:53, Host: CBONLINEBOTS01, DB: o3.cbguide-5195.cbischannel-241.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails