Midt-Norge

Trekanten i Trollheimen; Gjevilvassshytta -Trollheimshyta - Jøldalshytta

31 mars 2023 - 10 april 2023
23 juni 2023 - 17 september 2023

 

Trekanten er selve klassikeren blant turene i Trollheimen. Med denne pakken booker du alle de tre hyttene med en enkelt bestilling, hvor første overnatting begynner hos Gjevilvasshytta og siste overnatting avsluttes hos Trollheimshytta.

Hvis du ikke ønsker middag den første kvelden på Gjevilvasshytta, velger du "halvpensjon" i neste steg. De andre kveldene er med middag inkludert.

Velg Ankomstdato, la Avreisedato være dagen etter ankomst.


 

Det er ikke uten grunn at “Trekanten" i Trollheimen kan smykke seg med en plass på Turistforeningens liste over de 10 mest populære fjellturene i landet. Sjelden ser du hytter og setre som harmonerer så godt med sine omgivelser som nettopp i Trollheimen. Det er blant fjellvandrere kjent for sin unike arkitektur og sitt særpregede miljø. Hyttene har grovt tømmer i veggene, solide peiser, som skal gi både varme og lys, og en innredning for øvrig som minner om gamle bondestuer. Her er det intimt og koselig i en gjenskape atmosfæren som var på slutten av 1800-tallet, den gang mange av disse hyttene ble satt opp. En opplevelse som har vist seg å falle i smak hos de fleste. En fjelltur i Midt-Norge er med andre ord ikke bare en storslått naturopplevelse. Turisthyttene, fjellgårdene og setrene, som delvis ennå er i bruk, gjør sitt til at turen også blir en uforglemmelig kulturvandring.

Turen egner seg for fjellvante og spreke barn fra 10 - 12 års alder.


Søk & bestill

Velg dato
Ankomstdato
Avreisedato
Velg antall reisende
Gjester
Build: 19.09.2023 09:19:35, Host: cbonline04, DB: o3.cbguide-5195.cbischannel-241.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index