Midt-Norge

Pakke: Rafting og Zipline med overnatting på Oppdal

Prisen er gyldig fra man 15 jun 2020 - søn 30 aug 2020

Med guider fra Opplev Oppdal som i 30 år har levert aktiviteter som rafting, juving og zipline-park er det faktisk umulig å kjede seg! Invester i familiens latter-konto, og bli med guidene på en sprek tur ned elva Driva med raftingbåt.

Fjellfolket i bygda har et uttrykk; “Det blir aldri kjedelig i Oppdal!”.

Med guider fra Opplev Oppdal som i 30 år har levert aktiviteter som rafting, juving og zipline-park er det faktisk umulig å kjede seg! Invester i familiens latter-konto, og bli med guidene på en sprek tur ned elva Driva med raftingbåt. Strekningen for FAMILIETUR med barn/unge under 15 år er ca 6 km lang. De største strykene kommer i første og siste del av turen. I midtpartiet er det roligere strekninger med store åpne partier. Vi legger inn så mye bading vi kan etter vannføring, temperatur og ønske fra deltakerne. Jumprock er en av våre populære stoppesteder underveis. Raftingturen starter med sikkerhetsbriefing og padleopplæring.

Aldersgrense: 5 år i følge med voksen

Passer for: Alle med normalt god helse, svømmeferdigheter kreves ikke

Sesong: Mai - medio september

Varighet: 2 timer

Bekledning/utstyr: Ta med ull- eller superundertøy, ullsokker og joggesko, badetøy og håndkle. Opplev Oppdal står for våtdrakt, hjelm og redningsvest.

Oppmøte: Raftingsenteret, ved Granmo Camping, ca 7 km sør for Oppdal sentrum.

Pakken inkluderer også et besøk i Opplev Oppdals ziplinepark som består av 8 ulike wiretaubaner som gir et skikkelig sug i magen. Ziplineparken ligger i Opplev Oppdals Villmarksleir. Veibeskrivelse til villmarksparken finner du her.

Du skal bo godt når du gjester Oppdal. Pakkeprisen inkluderer to netter på et av bygdas overnattingssteder, se oversikten under. Her finner du overnatting for enhver smak, felles for alle er at de tilbyr en god seng å sove i, og det fortjener du etter en dag på/i vannet!

Build: 13.07.2020 11:33:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5195.cbischannel-241.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index