Midt-Norge

Pakke: Moskussafari med overnatting på Oppdal

Prisen er gyldig fra man 15 jun 2020 - søn 30 aug 2020

Dovrefjell - Sunndalsfjella Nasjonalpark er det eneste stedet i Norge, og et av få steder i verden, hvor du kan se den imponerende moskusen. Nå får du to overnattinger på Oppdal inkludert en guidet tur for å se moskus og fantastisk natur i nasjonalparken

Opplev moskusen i sitt rette element, med erfarne guider som ivaretar både dine og dyrenes interesser. Vi kan nesten garantere at du får oppleve moskus på nært hold og få mulighet til å forevige et møte med det majestetiske urdyret på opp mot 400 kilo i de unike omgivelsene på Dovrefjell. Flotte motiver og minner å legge inn i albumet hjemme.

Har du noensinne sett en stor brun stein røre på seg? Sannsynligvis ikke, men det er slik det første møte med moskusen ofte fortoner seg. Det store og fredelige dyret, som er i familie med geit, blender perfekt med omgivelsene og det er først når den rører på seg at man skjønner det at det er moskusen man ser. Moskusen er holdt for å være et fredelig dyr, men det er klokt å holde seg på god avstand. Noen ganger møter vi også flokker med villrein og fjellryper i løpet av turen.

Guidene er kunnskapsrike og tar dere med på en tur gjennom plante- og dyrelivet i nasjonalparken, som preges av spesielle bergarter og botaniske perler. En fantastisk og unik naturopplevelse som passer for alle som er i normal fysisk form!

Vanskelighetsgrad: Moderat

Nedre aldersgrense er 7 år.

Varighet: Ca 5-7 timer fra oppmøte

Oppmøteplass: Oppdal stasjon kl. 10.00

Rastepause med kaffe.

Bekledning: Gode tursko, kle deg etter været (se værmelding)

Ta med en god nistepakke og noe å drikke, klær etter vær, og gjerne kikkert og fotoapparat om du har.

Build: 13.07.2020 11:33:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5195.cbischannel-241.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index