Midt-Norge

Pakke: Elgsafari på el-sykkel med overnatting på Oppdal

Prisen er gyldig fra man 15 jun 2020 - søn 30 aug 2020

Legg turen til Oppdal i sommer, og bli med Oppdal Safari på en miljøvennlig elgsafari på El(g)-sykkel! Pakken inkluderer to netter på et av Oppdals mange overnattingssteder.

Nå kan du oppleve Oppdal fra sykkelsetet og samtidig ha mulighet for å se den majestetiske elgen på nært hold. Pakken inkluderer to netter på et utvalgt overnattingssted i Oppdal, samt guidet elgsafari på el-sykkel! Se oversikt over overnattingssteder og priser lenger ned på siden.

Sykkelturen starter fra Oppdal sentrum på kvelden og går langs små traktorveier og større veier i ca 2-3 timer frem til det blir mørkt. Med el-sykkel blir de vanligvis tunge bakkene lette å forsere, og man kan snike seg stille inn på elgene og de andre hjortedyrene som holder til rundt den flotte fjellbygda. Underveis tar man hyppige stopp for å speide etter dyr og prate om faglige tema eller andre ting som er av interesse. Underveis vil det også være en liten pause hvor guiden byr på varm drikke og noe attåt.

Elgen er Norges største nålevende pattedyr med en skulderhøyde opp mot 2,3 meter. Elgoksen kan bli 2,5 - 3,2 m lang, mens elgkua er noe mindre. Dette flotte dyret lever i Oppdal, som i den øvrige del av Skandinavia. Elgen ferdes helst alene.

Oppmøte:
Turene går hver onsdag og fredag i juni, juli og august de siste to-tre timene før det mørkner. Oppmøtetid etter avtale.

Build: 13.07.2020 11:33:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5195.cbischannel-241.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index