Midt-Norge

Pakke: Zipline og Tvekamp med overnatting på Oppdal

Moro for hele familien!

I fjellbygda Oppdal ligger alt til rette for en aktiv ferie. I denne pakken får du både aktiviteter og en deilig seng å sove i etter en dag i full fart. Pakken inkluderer to netter med frokost hos et av Oppdals overnattingssteder og både tvekampaktivitet og ziplinemoro i Opplev Oppdals Villmarksleir.

Moro for hele familien!

I fjellbygda Oppdal ligger alt til rette for en aktiv ferie. I denne pakken får du både aktiviteter og en deilig seng å sove i etter en dag i full fart. Pakken inkluderer to netter med frokost hos et av Oppdals overnattingssteder og både tvekampaktivitet og ziplinemoro i Opplev Oppdals Villmarksleir. Se oversikt over overnattingssteder og priser lenger ned på siden.

Oppdal zipline-park har 8 forskjellige wirebaner over et spektakulært elvejuv. Dette gir garantert sug i magen! De varierer fra 50 til 140 meter i lengde og 40 meter over elva Driva. Med guider fra Opplev Oppdal som 30 år har levert aktiviteter som rafting, juving og zipline-park er det faktisk umulig å kjede seg i Oppdal!

Besøk Opplev Oppdal for mer informasjon om deres aktiviteter i sommer. De skreddersyr program for både én- og flere dagers opphold i Oppdal, ut i fra ferdigheter og hva du faktisk tør å være med på!

Passer for: Alle med normalt god helse (barnesele ned til ca.100 cm)
Varighet: ca. 1.5 timer
Bekledning/utstyr: Fritidsklær som er gode å bevege seg i

Tvekamp

Tvekampen er en sosial og engasjerende aktivitet, hvor samhandlingen med gruppen er helt sentral. Tvekamp egner seg for familier/grupper fra 6 til 160 personer. De enkelte aktivitetene er ikke spesielt fysiske krevende, og opplegget kan tilpasses for å bli mer krevende for de som ønsker en ekstra utfordring, eller snillere for de som vil å ta det med ro.

Aktiviteten er lagt opp som ei rundløype i skogen med opptil 12 ulike oppgaver som skal løses. Gruppen deler opp i flere lag, for så å konkurrere mot hverandre i et svært engasjerende opplegg. En av guidene våre vil ta dere gjennom de ulike postene, og deler ut poeng. Helt til slutt kåres et vinnerlag. Oppleggene inkluderer blant annet Labyrinten, Puslespill, Øksekasting, Pil og Bue, Månebrua, Domino, og Kassestabling!

Oppmøte: Villmarksleiren i Oppdal

Priser:

Bjerkeløkkja: 2660,- i enk.rom, 3880,- i dbl.rom

Bortistu Gjestegard: 3070,- i enk.rom, 4160,- i dbl.rom

Oppdal Gjestetun Hotell: 2270 i enk.rom, 3360,- i dbl.rom

Oppdal Turisthotell: 2470,- i enk.rom, 3560,- i dbl.rom

Quality Skifer Hotell: 2670,- i enk.rom, 3560,- i dbl.rom

Build: 13.07.2020 11:33:22, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-5195.cbischannel-241.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Package, Action: Index