Midt-Norge

Pakke


Kombiner et besøk på den flotte 18-hullsbanen til Stiklestad Golfklubb med overnatting i historiske omgivelser på Stiklestad hotell.

Prisen er gyldig fra man 15 jun 2020 - søn 30 aug 2020
Legg turen til Oppdal i sommer, og bli med Oppdal Safari på en miljøvennlig elgsafari på El(g)-sykkel! Pakken inkluderer to netter på et av Oppdals mange overnattingssteder.

Har du kjørt over Dovrefjell i bil eller med tog, har du garantert sett det majestetiske fjellet Snøhetta, Dovrefjells høyeste fjell. Nå kan du trygt komme deg på toppen av Snøhetta, med guide fra Oppdal Safari! Denne pakken inkluderer to netter med overnatting i den flotte fjellbygda, samt guidet tur. Se oversikt over overnattingssteder og priser lenger ned på siden.

Prisen er gyldig fra man 15 jun 2020 - søn 30 aug 2020
Dovrefjell - Sunndalsfjella Nasjonalpark er det eneste stedet i Norge, og et av få steder i verden, hvor du kan se den imponerende moskusen. Nå får du to overnattinger på Oppdal inkludert en guidet tur for å se moskus og fantastisk natur i nasjonalparken

Prisen er gyldig fra man 15 jun 2020 - søn 30 aug 2020
Med guider fra Opplev Oppdal som i 30 år har levert aktiviteter som rafting, juving og zipline-park er det faktisk umulig å kjede seg! Invester i familiens latter-konto, og bli med guidene på en sprek tur ned elva Driva med raftingbåt.

Moro for hele familien! I fjellbygda Oppdal ligger alt til rette for en aktiv ferie. I denne pakken får du både aktiviteter og en deilig seng å sove i etter en dag i full fart. Pakken inkluderer to netter med frokost hos et av Oppdals overnattingssteder og både tvekampaktivitet og ziplinemoro i Opplev Oppdals Villmarksleir.

Vi strekker på bena langs den 400 meter lange Tidevannspromenaden. Underveis får dere høre om den sterke malstraumen, dramatikken da den første brua ble bygd og lokalhistoriske godbiter fra Straumen. Overnatting og frokost på Strømnes. Varighet på guidet tur: 1 time

Trekanten er selve klassikeren blant turene i Trollheimen. Med denne pakken booker du alle de tre hyttene med en enkelt bestilling, hvor første overnatting begynner hos Gjevilvasshytta og siste overnatting avsluttes hos Trollheimshytta. Velg Ankomstdato, la Avreisedato være dagen etter ankomst

Trekanten er selve klassikeren blant turene i Trollheimen. Med denne pakken booker du alle de tre hyttene med en enkelt bestilling, hvor første overnatting begynner hos Jøldalshytta og siste overnatting avsluttes hos Gjevilvasshytta.Velg Ankomstdato, la Avreisedato være dagen etter ankomst

Møt våren på Vega: Opplev fuglesang, verdensarv og mat som hører årstiden til. Møt folket, kulturen og fuglene i Unesco området rundt Vega.

Prisen er gyldig fra man 15 jun 2020 - søn 30 aug 2020
Leter du etter en rolig ferie med plass til de nære ting med familien? Med naturopplevelser som skaper fellesskap, gode minner og morsomme øyeblikk? Dette er sommerferien hvor du virkelig kan gjøre ting du aldri har gjort før. Til å utforske og oppdage nye opplevelser. I Oppdal kan du leie alt utstyr du trenger, og vi lover deg nesten kø-frie områder.

Namdalskysten er en matregion med lange tradisjoner som vi tar med oss inn i ny tid og vi inviterer deg til en unik tidsreise i sjømathistorien gjennom en heldags rundtur med hurtiggående båt i skjærgården ! Du ankommer på onsdag, og overnatter på Kysthotellet i Rørvik. På torsdag tar vi deg med på opplevelsestur - her får du et innblikk i hvordan havets ressurser i århundrer har og fortsatt danner grunnlaget for regionens hovednæringer.

Bli med på en 4 dagers sykkelpakke med matopplevelse i øyriket. Med utgangspunkt i Brønnøysund får du oppleve høydepunkter som Torghatten og verdensarvøya Vega. Og ikke nok med det - her finner du noen av Kystriksveiens beste restauranter. Forbered deg på et fantastisk øylandskap, frisk sjøluft og uventede matopplevelser.

Du har virkelig muligheten til å gå dine egen veier på en selvstyrt tur i ditt eget tempo. Dette er en sykkelpakke med tre overnattinger som inneholder sykkelleie, kart og forslag til hva dere kan oppleve. Dere bor på hotell eller på rorbu som blir din base i hele oppholdet. Måltider og opplevelser kan forhåndsbookes. Vi har samlet noen av våre favoritturer for å hjelpe deg i den videre planleggingen.
Build: 10.08.2020 14:03:42, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5195.cbischannel-241.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: List, Action: Index