Midt-Norge

Private hytter og leiligheter | Ca. 100 kvm hytte for 7 (9) personer + anneks på ca. 20kvm med overnatting til 3-4 personer. Hytta er sentralt beliggende på Røros, ca. 1,5km fra Røros sentrum. Hytta ligger i nærheten av Røros Turisthotell, Storstuggu og preparerte skiløyper.

Hovedhus består av 7 sengeplasser fordelt på tre soverom. I tillegg er det stue med to sittegrupper og langbord, kjøkken, bad og egen spisekrok på kjøkkenet.
Nytt kjøkken med oppvaskmaskin, kjøleskap og frys, komfyr, kaffetrakter, brødrister
Nytt bad med varmekabler, dusj, toalett og vaskemaskin. Kjæledyr tillatt. Ikke røyk!

Soverom 1 består av en familie køye med dobbeltseng og enkel seng øverst. I tillegg har rommet en 120cm bred seng.
Soverom 2 består av en familie køye med dobbeltseng og enkel seng øverst. I tillegg har rommet en enkeltseng.
Soverom 3 har en enkel seng.
Hytte nr 2; Skriverstuggu: Består av en familiekøye med dobbeltseng og enkel seng øverst. I tillegg har rommet en enkeltseng.
Hytte nr 3: Bekkestua: Består av en familiekøye med dobbeltseng og enkel seng øverst. I tillegg har rommet en enkeltseng. Bekkestua er ikke vinterisolert og leies derfor bare ut sommerhalvåret.

AVBESTILLINGSREGLER: Avbestilling skal skje skriftlig senest 30 dager før ankomstdag. Avbestilling nærmere ankomst enn 30 dager gir ingen rett til refusjon.


Bestillingsassistanse


Bestillingsassistanse

Build: 01.12.2023 12:55:26, Host: cbonline06, DB: o3.cbguide-5195.cbischannel-241.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showdetails